14, 15, 16 & 17 Juni 2018

Bereikbaarheid

foto

ROOOZ vindt plaats in de Historische Tuin te Aalsmeer. Het adres is:
Praamplein, 1431 CV Aalsmeer. 

Eigen vervoer
Komt u met eigen vervoer naar ROOOZ dan kunt u het bovenstaande adres in uw navigatie invoeren.
Vanaf de tv studio volgt u 'parkeren centrum'. Via de ophaalbrug aan het Praamplein bereikt u de Historische Tuin.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het Praamplein (denk aan de parkeerschijf).

Openbaar Vervoer
De Historische Tuin ligt op loopafstand van de bushaltes (Connexxion) “ Crownstudio's” of “Driekolommenplein”. Bus 140 komt elke 10 minuten van NS station Hoofddorp. Met bus 171 of 172 komt u gemakkelijk vanuit Amsterdam naar busstation Aalsmeer komen (Hortensiaplein. Vandaar kunt u overstappen op bus 140 of 198 om in het Centrum van Aalsmeer te komen. (1 halte).

Bereikbaarheid op 18 en 19 juni tijdens Aalsmeer Flower Festival
Zaterdag 18 en zondag 19 juni valt ROOOZ samen met het Aalsmeer Flower Festival. Wij raden u aan om gebruik te maken van de fiets of van de festivalbussen die tussen de locaties rijden. Een fietsroute is binnenkort op de website van het Aalsmeer Flower Festival te vinden.

Auto
Als u met de auto komt, raden wij u aan gebruik te maken van het parkeerterrein bij zwembad De Waterlelie (Dreef 7). Van hier kunt u de festivalbussen nemen om de andere locaties te bezoeken. Bij de overige locaties zijn beperkte parkeermogelijkheden. In Aalsmeer-Centrum heeft u een parkeerschijf nodig (max. 1 ½ tot 2 uur parkeren).

Festivalbussen
Voor € 2,50 kunt u alle locaties van het Aalsmeer Flower Festival bezoeken met historische bussen. U wordt voor de deur afgezet en het is ook nog eens een leuk ritje! Haltes bevinden zich bij alle locaties, nabij het busstation (Hortensiaplein) en bij het parkeerterrein van zwembad De Waterlelie (Dreef 7). Ticketverkoop op de locaties of in de bus.

Fiets
Alle locaties zijn goed bereikbaar per fiets. Op de plattegrond in het programmaboekje van Aalsmeer Flower Festival staat een voorkeursfietsroute aangegeven. Deze voert grotendeels over vrijliggende fietspaden. De route is ca. 15 kilometer lang.

Watertaxi
Tussen Aalsmeer-Centrum (Historische Tuin) en Fort Kudelstaart kunt u voor € 2,50 gebruikmaken van een watertaxi. Dit mooie vaartochtje duurt circa 30 minuten. Ticketverkoop op de locaties en op de boot.